Левски спря успешна серия на Берое
Левски спря успешна серия на Берое / beroe.bg

Отборът на Левски прекъсна успешната серия на Берое при гостуванията в София. Тимът на Петър Хубчев не бе получавал гол от октомври 2013 г. когато отстъпи на ЦСКА с 0:1. Снощи обаче старозагорци отстъпиха с 0:2 след попадения на Владимир Гаджев и Прохазка. Берое завършиха двубоя в намален състав след като капитанът Иво Иванов бе изгонен за втори жълт и червен картон в 74-та минута.

"Това поражение на мен ми е много ясно", категоричен бе старши треньорът на Берое Петър Хубчев след срещата.

Не започнахме мача така агресивно както на нас ни се искаше. Стояхме доста далеч в линиите на отбора и точно там, в първите 25 минути, загубихме мача. Не бих казал, че е имало повече страхопочитание към Левски. Сигурно така е изглеждало, но не бих казал страх в никакъв случай.

Не можахме да се ориентираме в първите минути. След това към края на мача дори с 10 човека мисля, че направихме всичко възможно. Толкова можем явно. Не всяка седмица явно може да се покаже такава игра каквато срещу „Лудогорец". Ако имах обяснение на какво се дължи щяхме да реагираме по друг начин и нямаше да играем така", допълни още наставникът.

Той коментира и изгонването на Иво Иванов в края на срещата.

"Иво Иванов е доста важен човек. Той обаче няма право да реагира - каквато и да е истуацията, каквито и да са отсъжданията. Това е друга тема. Но той няма право така да реагира. Няма право така глупаво и елементарно да си изкара втори жълт картон. Ситуацията няма какво да я коментираме", категоричен бе Хубчев.