Кошлуков:Чака ни тежка битка срещу кметовете-олигарси
Кошлуков:Чака ни тежка битка срещу кметовете-олигарси / netinfo
Битката срещу кмета д-р Желев на местните избори ще бъде много трудна.От партията ще подкрепят кандидат за кметския стол в Стара Загора , само ако са сигурни ,че ще пребори Желев на местния вот.

Това заяви в Стара Загора лидерът на ПП”Новото време” Емил Кошлуков.Според него най-трудна ще бъде изборната битка срещу т.нар.”кметове-олигарси”, които са обвързали властта с бизнеса и се готвят за пореден мандат в големите общини.Сред тези "крепители на бандитския модел на управление" се нарежда и Евгений Желев, който според Кошлуков успя да пребори и собствената си пртия като влияние и пари.

В момента нововремци водят разговори със седем десни пртии , които ще излязат със становище относно местните избори в началото на август.От “Новото време” смятат ,че партньорството с ГЕРБ е естествен процес , въпреки нежеланието на някои десни.

За 2-ри септември е насрочен референдум в Бургас за петролопровода Бургас-Александруполис.Участието на “Новото време” в него ще бъде ясна индикация за това ,как ще се представим по време на местните избори ,смята Кошлуков.