/ netinfo
Казанлъшкият логопед Светлана Берова, управител  на Терапевтичен център „Светулка”, е част от националната кампания "Логопед с добро сърце". От 4 до 8 март тя ще очаква в кабинетите на Центъра деца за безплатни консултации (на ул. „Климент Охридски” , до Общината).

„Инициативата, е полезна за всички деца, които имат необходимост от професионална помощ за  езиково-говорното си развитие, както и за промяна в комуникативните умения и за добър изказ. Родителите  получават задължително логопедичен статус за състоянието на своето дете. Консултация и терапия - днес, ще спестят утре  време и средства”, подчерта Светлана Берова.

Диагностиката се извършва чрез стандартизирана методика в база, богата на  терапевтични материали и невероятна атмосфера. Кампанията, организирана за втори път в България, е по повод Европейския ден на логопедичната терапия и професионален празник на логопедите - 6 март.

Желаещите да се възползват от безплатните консултации с логопед трябва да се запишат предварително на тел. 0888/ 03-03-42.