Кандидат-кметът на БСП - ясен чак през юли
Кандидат-кметът на БСП - ясен чак през юли / netinfo

Действията на БСП Казанлък за подготовка и участие в предстоящите местни и президентски избори през тази година обсъжда на работна среща партийното ръководство с актива на БСП в града и членовете на ИБ на местната организация. Основни задачи на двата вота тази есен за социалиситет са спечелването на най-голям брой гласове за кандидата на БСП  за президент, най-голям брой общински съветници и победа за кандидата на БСП като кмет на общината в Казанлък.

Графикът на социалиситет предвижда до края на февруари да е ясна формулата за участие на БСП в града на розите в предстоящите избори. Тя ще стане ясна след разговори с леви, левоцентристки и патриотични организации, заяви за Дарик лидерът на казанлъшките социалисти Иван Гороломов.

До края на март ще е готов анализът за политическата обстановка в общината, а до края на април - оценките за настоящите общински съветници на Левицата и кметовете на населените места.

Май ще е месецът на бурните страсти в БСП - насрочени са събрания за издигане на кандидатури за кметове на населени места и съветници. Това, по думите на Гороломов, ще става на база съгласно установените правила и Устава на БСП.

Кандидатът за кмет на БСП за община Казанлък ще е ясен през юли.