Информационна среща в Мъглиж
Информационна среща в Мъглиж / Община Мъглиж

„Социалната работа-обществена подкрепа за социално включване на уязвимите групи хора на територията на община Мъглиж" е темата на информационна среща, която се проведе в община Мъглиж. Форумът бе посветен на на деня на социалния работник-20 март и седмицата на социалното действие 20-26 март.

Директорът на дирекция „Социално подпомагане" в Мъглиж Мария Лолова представи информация за дейността на службата за миналата година и първите два месеца от 2012-та. Представена бе и съвместната работа с местния бизнес и Общината.

„Доволна съм, че всички проверки на нашата работа са завършвали с много добра оценка, и че Дирекция за социално подпомагане в община Мъглиж е една от много добре работещите дирекции в страната. А нашата най - голяма морална награда е уважението на хората от Общината", отчете Лолова.

На срещата в Мъглиж присъстваха заместник-кметовете д-р Гавазов и Делка Алексиева, кметове на кметства в Общината, представители на местния бизнес и служители от дирекция „Социално подпомагане" и Общинска администрация.