И социалдемократите на Томов подкрепят д-р Желев
И социалдемократите на Томов подкрепят д-р Желев / netinfo
Партия Българска социалдемокрация ще участва самостоятелно в местните избори в максимален брой общини в страната, заяви лидерът на партията Александър Томов. Той посети Стара Загора за участие в заседание на областния партиен съвет.

В Стара Загора най-вероятно социалдемократите ще подкрепят кандидатурата на д-р Евгений Желев за трети кметски мандат.”Предстои заключителен разговор с градоначалника за уточняване на управленската програма за следващите 4 години”- допълни Томов. Ключови общини за партията на местния вот ще бъдат Казанлък, Павел баня и Чирпан.Социалдемократите на Александър Томов имат силни позции и в общинския съвет на Гълъбово.

Според него, местните избори тази есен са от изключително значение,тъй като това е мандатът,през който пряко от общините ще бъдат разпределени значителни средства от европейските фондове. Местният вот ще покаже нови коалиционни възможности за европейска България.Само партиите,които са представени в Европейския парламент,имат бъдеще у нас, убеден е Томов.

Членовете на партия Българска социалдемокрация в Старозагорска област са 2 500, стана ясно преди заседанието на областния партиен съвет. Модерните партии по света не броят членска маса, а отчитат влияние върху икономически,финансови и, дори, спортни структури в обществото, уточни Александър Томов.

В Стара Загора Томов съобщи новината за продажбата на 18-годишния юноша на ЦСКА Михаил Александров на германския отбор “Борусия-Дортмунд”. Председателят на Надзорния съвет на Червените заяви,че цената на трансфера е конфиденциална.