Хулигански прояви в Старозагорско
Хулигански прояви в Старозагорско / Sofia Photo Agency

В Раднево, при провеждане на специализирана полицейска операция, полицейски екип се е опитал да извърши проверка на личните документи на лице във видимо нетрезво състояние. 17-годишното пияно момче не представило документ за самоличност, държало се грубо и арогантно с полицаите и отказало да изпълни разпореждането им. Накрая блъснало по рамото единия от полицаите. Младежът е отведен в Районното управление, където е установена самоличността му и е задържан за 24 часа.

Друга хулиганска проява е регистрирана в Гълъбово. Около 2:00 часа предната нощ 36-годишен мъж е бил нападнат от група неизвестни лица, които му нанесли побой и му отнели мъжка чантичка с две банковии карти, лични документи, мобилен телефон и 13 лева. Инцидентът е станал на кръстовището на ул. "Вит" и "Калиакра". Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ "Полиция" - Гълъбово.

56-годошен мъж от село Обручище, общ. Гълъбово е стрелял с газов пистолет по движещ се лек автомобил. За стрелбата е съобщил водачът на автомобила - 28-годишен мъж от Гълъбово. В резултат на изстрела е счупено задното панорамно стъкло на колата. Изпратеният на място полицейски екип на РУ "Полиция" - Гълъбово е установил, че в цевта на револвера е бил поставен цилиндричен предмет от пластмаса с дължина 2.5 см и диавметър 1.8 см диаметър. При инцидента няма пострадали хора.