Христов няма да играе в ЦСКА, засега
Христов няма да играе в ЦСКА, засега / Gong.bg

Трансферът на Тодор Христов от Берое в ЦСКА пропадна. Въпреки че вчера мина успешно медицинските прегледи и договорът му бе пред финализиране, днешните преговори приключиха без договорка.

Причината са личните условия на играча, като по тях двете страни не са постигнали нужното разбирателство.

"Вярно е, че не стигнахме до споразумения за личните условия. Всичко обаче е коректно. Оставам с добри чувства както към ЦСКА, така и към ръководството. Пожелавам им искрено успех, и дано изпълнят целите си. Аз се прибирам в Стара Загора и ще продължа да играя в Берое", каза за Гонг Тодор Христов.

С развалянето на сделката за закупуване на Тодор Христов от ЦСКА, ръководството на ПФК Берое отново доказа, че интересите на клуба са на първо място и няма да позволи на никой да ощети или навреди по някакъв начин на любимия за хиляди фенове отбор, информират от Пресслужбата на зелено-белите.

Ръководството спази своето обещание към феновете и няма да продаде играчът преди да е преведена цялата сума по трансфера. Полузащитникът вече пътува за Стара Загора и от утре отново ще тренира със своите съотборници.

В събота Христов и всички останали играчи на Берое ще заминат за първия си подготвителен лагер в Алания, Турция.

Беройци ще се завърнат у дома на 27 януари, а на 2 февруари е предидена първата контрола за годината срещу пловдивския Спартак.