Гласувайте за Регионалния музей!
Гласувайте за Регионалния музей! / Dariknews.bg

От днес до 15 декември включително на сайта на Националния конкурс „Сграда на годината" се провежда гласуване за Сграда на публиката.

ГЛАСУВАЙТЕ за Сградата на Регионален исторически музей Стара Загора тук http://www.buildingoftheyear.bg/showBuilding.php?bid=409 ! Поканете и ваши приятели да гласуват!

Открита на 3 март тази година, сградата на Регионален исторически музей е новата гордост на Стара Загора. Авторите на проекта - архитектите Георги Чернев, Петър Киряков и Николай Вътев станаха носители на Общинската награда „Стара Загора" за 2009 година. Музеят е най-красивата рожба на Стара Загора - строен само и единствено със средства на Общината и от старозагорски строители. Той е гордост за града ни и един от символите му в 21 век!

Всеки посетител може да гласува еднократно за една сграда /най-забележителната според него/, като получава потвърждение за гласа си на посочен от него имейл.

На 15 декември 2009 г. всички гласове ще бъдат преброени в присъствие на нотариус. Победителят от онлайн гласуването не се обявява преди официалната церемония по връчване на наградите в конкурса - на 15 декември в „Кемпински хотел Зографски, София.