ГЕРБ и дясна коалиция ще управляват България след изборите
ГЕРБ и дясна коалиция ще управляват България след изборите / Д.Бобева

 

„Торпедото ГЕРБ не ни плаши, защото бъдещото управление на България ще е с нашата коалиция- ГЕРБ и дясната коалиция"- това заяви в Казанлък  заместник-председателят на ДСБ и кандидат за водач на листа на дясната коалиция в област Стара Загора Иван Иванов.

Иванов изрази увереност, че въпреки атаките и пречките пред регистрацията на СДС в ЦИК , такава ще има. Всички опити да ни спънат за изборите, няма да успеят  и  ние ще се представим достойно на тях, каза депутатът от ДСБ.

Иванов прогнозира, че дясната коалиция ще вземе повече от 5,8% на евровота и над 8% на националните избори.

 Според него, атаката срещу лидера на ДСБ Иван Костов е  съвсем  целенасочена и зад нея стои Христо Бисеров, който пък имал лични мотиви  за това.

В Казанлък Иванов каза, че изключеният миналата седмица от СДС Пламен Радонов е изтегли 50 хиляди лева от партийната сметка, за да регистрира партията в ЦИК.

Зад опита да се запечата криминално централата на СДС на „Раковски" 134 в София, на 4-ти май късно вечерта с пълномощно от Пламен Юруков и фалшив печат на СДС, стои племеникът на Христо Бисеров, допълни той.

Каквото и да  правят, колкото и да се опитват да пречат на дясната коалиция по сценарий, познат  от 2001-ва година и приложен спрямо НДСВ, то ние ще успеем, категоричен бе заместникът на Иван Костов.

Според Иванов,  голяма е вероятността дясната коалиция да са разшири, независимо от пречките, които се създават по своевременната регистрация на СДС.

Спънките целят и това- да се блокират разговорите с наши бъдещи партньори, допълни Иван Иванов.