Farm-ville на живо
Farm-ville на живо / ЦЕИ

Детски приключенски лагер „Незабравки" организират от Центъра за европейски инициативи.

„Започваме годината съвсем приключенски, с ново предложение за деца и младежи - лагер "Незабравки", който имаме амбицията да организираме поне веднъж на всеки два месеца. Целта ни е подрастващите да се откъснат от ежедневито си, свързано най-вече с компютърните занимания и гледането на телевизия.
Лагерът ще се проведе в хотел на Старозагорските минерални бани по време на междусрочната ваканция. Приготвили сме редица приключения, свързани с разходка сред природата, ориентиране в гората, състезание по събиране на лечебни растения и подправки, а чрез различните ролеви игри ще докажем на малчуганите, че има много по-интересни начни за общуване. По време на лагера децата сами ще сервират и отсервират храната, ще участват в нейното приготвяне.

Най-атрактивното ни занимание ще бъде свързано с посещение на селска къща, където децата сами ще нахранят агънца, козленца, теленца, прасенца, пиленца, т.е.малчуганите ще участват във Farm-ville на живо.", обясни в студиото на Дарик председателят на УС на ЦЕИ Красимира Каменова.

Срокът за записване на деца на възраст от 10 до 14 години за лагер „Незабравки" е до 21 януари. Повече подробности на тел. 042 97 92 78 или на 0887 094 124.