Две награди Дарител на годината 2011
Две награди Дарител на годината 2011 / ОДФ Стара Загора

Красимира Чахова и „Радулов" ЕООД бяха отличени с наградата „Дарител на годината 2011" на Асоциацията на обществените фондации в България. Двамата дарители получават престижното отличие за приносът си към дейността на Обществен дарителски фонда Стара Загора.
Церемония „ДАРИТЕЛ НА ГОДИНАТА 2011" се проведе на 22 юни 2012 година в Габрово. Наградите на Асоциацията на обществените фондации в България се връчват за шеста поредна година.

Асоциацията на обществените фондации в България е учредена през 2005 година и включва обществени фондации в 12 града в страната. Тя е част от голямото семейство на Световната организация на обществените фондации в повече от 60 страни по света. През годините обществените фондации в България подкрепиха 478 проекта за над 7 млн. лв. в подкрепа на над 700 000 души.

Това, което отличава обществените фондации от другите организации е прякото участие на гражданите в определянето на приоритетите на местното развитие и дейностите, които да подкрепят. Усилията са насочени към това даряваните средства да не се разпиляват в различни посоки. Да се използват професионално, прозрачно и по приоритети, които всяка местна общност сама е определила.