Купищата с боклук там са разположени по цялото протежение на блока и са от различно естество, но основно са пластмаса и хартия
За втори път казанлъшките огнеборци гасят пожар зад блок "Кармен" в града.

За щастие и двата пъти бързата им намеса е предотвратила сериозни щети по жилищния блок, заради непосредствената близост на огъня до самата сграда.

БГНЕС

Купищата с боклук там са разположени по цялото протежение на блока и са от различно естество, но основно са пластмаса и хартия, които са бързо и лесно запалими.

Горя депото за отпадъци в Севлиево

Общинските власти в града на розите, няколко пъти вече разчиства задблоковото пространство, но въпреки това живущите не спират да го замърсяват.

БГНЕС

БГНЕС

Блок "Кармен" е легендарен в Казанлък - намира се в центъра на ромската махала, и въпреки, че има кофи за смет, ромите, живущи в блока, никога не ги ползват.

БГНЕС

От полицията и общината многократно са санкционирали живущите в блока роми, които хвърлят боклука си през балконите си, многократно са разчиствали сметището с пари на данъкоплатците, но ефект няма, и за няколко дни след разчистването планината с боклук отново става огромна.

БГНЕС

От Община Казанлък дори въведоха и нощни патрули, които да следят за хвърлянето на боклук през балкона, но без ефект.
БГНЕС