Сливен
Сливен / Зедно в час
Още четири дни “Заедно в час” търси кандидати за нови участници в програмата си за професионално и лидерско развитие от региона на Стара Загора. Организацията работи успешно с училища партньори в областта от 2016 г.
 
Всички желаещи трябва да кандидатстват на сайта на организацията zaednovchas.bg до 15 ноември, петък. Това е първият етап от процеса на подбор за участниците. Одобрените кандидати ще започнат работа в училище през септември 2020, като преди това ще преминат през сериозна подготовка и интензивно обучение.
 
"Заедно в час" работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование и възможност да реализира потенциала си, независимо от средата, в която живее, и социално-икономическия си произход. Организацията помага за това нови хора - успешни професионалисти и завършващи студенти, да влязат в системата на българското образование и да работят дългосрочно за положителна промяна в системата и намаляване на образователното неравенство в страната. 
 
Участниците в програмата на “Заедно в час” получават специално разработени обучения, менторска подкрепа, учителска правоспособност, намиране на позиция в училище, възможности за кариерно развитие, полезни ресурси, финансови стимули, професионални контакти и силни приятелства.