Димитър Янков ще ръководи Клуба на работодателя
Димитър Янков ще ръководи Клуба на работодателя / Dariknews.bg,архив

Строителният предприемач Димитър Янков е новият председател на Клуба на работодателя. Той заменя Стефан Шоселов, който сподели, че лидерите се създават чрез усърдна и упорита работа.
Нов момент при сдружението на работодателите е и увеличеният Управителен Съвет. Досега в него влизаха 5 души, а през 2016 година екипът ще ще бъде 7-членен. Причината за увеличението е нарастващият брой нови членове, които се включват в Клуба на работодателя, стана ясно от думите на Шоселов.

На годишното събрание присъстваха гости от „Конфедерация на работодателите - Тракия", част от която е Клубът на работодателите - Стара Загора.

По време на заседанието бяха отличени най-добрите фирми за отминалата година. Наградата „Инвеститор на годината" бе връчена от председателя на Общинския съвет Емил Христов. Отличието, за редица заслуги в развитието на бизнес средата в Стара Загора и региона, получи Стефан Шоселов, собственик на „Новотехпром". За „Най-динамично развиваща се компания" бе наградена „Аякс". Отличието получи Кристиян Каракашев, ръководител на фирмата, от народния представител от ПП ГЕРБ д-р Кирил Добрев. Призът за „Най-иновативна фирма" получи „Кремък", а наградата на собственика й Митко Йорданов връчи областният управител Георги Ранов.