/ Деян Герговски
На 25 август, около 05.00 часа, по АМ "Марица", в посока София, се е движил лек автомобил "Фиат"-Браво, управляван от 60-годишен мъж от с. Първенец, област Пловдив.

Тежка катастрофа на пътя Стара Загора - Димитровград, има загинал (СНИМКИ)

На 16-ти километър, водачът изгубил управление над автомобила, който навлязъл в аварийната лента и блъснал отзад спрял на аварийни светлини лек автомобил „Пежо"-308, управляван от 27-годишен мъж от Кърджали.

Мъж е с опасност за живота, задържаха поредните пияни водачи

В следствие на удара, намиращо се в „Пежо“-то дете на 1 г. е получило травма в коремната област, а 22-годишна жена от същия автомобил е получила комоцио. Обслужени са амбулаторно и настанени за наблюдение в МБАЛ-Хасково, без опасност за живота.

Челен удар прати мъж в болница

Водачът на лекия автомобил „Фиат“ е получил натъртване на гръден кош и фрактура на ребро. Пътничка на 68 г. в същия автомобил е получила мозъчно сътресение и фрактура на носа.

Оставена за лечение в УМБАЛ-Стара Загора, а другата пътничка, на 66 г., е получила контузия на главата и хемоторакс и е оставена за лечение в МБАЛ - Хасково.

Млад мъж е с опасност за живота след тежка катастрофа

Водачите са тествани за алкохол с техническо средство, което е отчело отрицателни проби. В сектор „Пътна полиция“ е образувано досъдебно производство.