книга Деляна
книга Деляна / община Казанлък
„Няма кой друг да ни сбъдва животите, ние трябва да си ги сбъдваме!“. Това сподели кореспондентът на Дарик в Казанлък Деляна Бобева при представянето на своята първа книга. „Живот БО“ съдържа статии и интервюта на Деляна с известни и не толкова известни личности, които откровено и непринудено споделят пред автора свои размисли за живота, хората, илюзии и каузи.

книга Делянао
община Казанлък


В Музея на розата, навръх Еньовден,  Деляна разказа пред приятели, колеги, почитатели и близки за началото си в журналистиката през 1993 година и за 26-годишното си приключение да открива пъстри истории, характери, съдби.

книга Деляна
община Казанлък


Мотото на срещата „Имам за какво да благодаря на всеки човек в моя живот“ тя обясни със свое зряло прозрение, че „човек съществува благодарение на приятелите си“ и го определи като „жест към всички онези хора, които са били до мен през годините“. Деляна благодари „на всеки човек за срещата с него, защото всяка среща е урок“.

книга Деляна
община Казанлък


„Деляна е многолика и сигурно за всеки от вас тя е такава, каквато я е видял, а тя за себе си – такава, каквато си е“, описа цветните образи на автора кметът Галина Стоянова. „От тази среща аз чух три неща, това е нейната същност, според мен: Вярвам в доброто! Искам да бъдете добри хора! Бъдете добри хора"!

книга Делянао
община Казанлък


Изданието „Живот БО“ е по идея на приятели от журналистическата гилдия в региона, по случай 50-годишния юбилей на Бобева или Бо, както я наричат близките. Представянето на нейната книга тази вечер бе подаръкът от Община Казанлък за годишнината.

книга Деляна
община Казанлък


Думите са кодове, да спасяваме красивото слово, призова журналистът Деляна Бобева своите приятели и колеги.