Д-р Евгений Желев: ГЕРБ започва да губи доверие
Д-р Евгений Желев: ГЕРБ започва да губи доверие / DarikNews.bg, Ина Танева

Няма как скандалите,които създават управляващите, да не вредят на техния имидж.ГЕРБ започва да губи доверие. Това заяви в Стара Загора народният представител от БСП д-р Евгений Желев.

„Новата 2011 година започна с няколко скандала - подслушване, приемането на бюджет 2011, както и така нареченият Изборен кодекс", каза д-р Желев. По думите му три са основните характеристики на новия изборен кодекс - ограничаване правото на гражданите да избират и да бъдат избирани. По думите на депутата от Коалиция за България кодексът има за цел и отказ от гласуване на голяма част от обществото, както и неприкрит опит за контролиран вот.

„Всичко това ще проличи по време на изборите.Надявам се да не се стига до крайни действия", коментира д-р Желев и допълни,че на управляващите ще им бъде трудно на предстоящите избори, особено на местните.

Председателят на Областния съвет на БСП в Стара Загора Трифон Митев информира,че на предстоящото събрание на партията ще бъдат обсъдени местните избори, евентуални коалициони партньори и възможността за издигане на единни кандидатури.