Четири пътни инцидента в областта
Четири пътни инцидента в областта / netinfo

Четири пътнотранспортни произшествия са станали през изминалото денонощие в Старозагорско.

 

При движение с несъобразена скорост 38-годишен неправоспособен водач от Раднево  се е блъснал в бордюр. Мъжът е бил във видимо нетрезво състояние и е настанен за лечение в Многопрофилната болница в града. Взета му е кръвна проба за химически анализ. По случая работи РУ на МВР – Раднево.

 

67-годишен мъж от Стара Загора е блъснал 72-годишен пешеходец. В резултат на удара, пешеходецът е получил временна загуба на съзнанието и е настанен за лечение в Многопрофилната болница, без опасност за живота. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на двамата участници в произшествието. По случая работи РУ на МВР – Стара Загора. 

 

28-годишен мъж не е спазил пътен знак стоп и блъснал  мотоциклет без регистрационни табели, управляван от неправоспособен водач. В резултат на удара мотоциклетистът е получил фрактура на китката на дясната ръка. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на двамата водачи. Съставени са им актове за установени административни нарушения на Закона за движение по пътищата.

 

В квартал “Зора” 15-годишен младеж е управлявал мотоциклет и е блъснал внезапно навлезлия на платното за движение 45-годишен пешеходец. Пешеходецът е бил във видимо нетрезво състояние. Оказана ми е амбулаторна медицинска помощ и му е взета кръвна проба за химически анализ. По случая работи РУ на МВР – Стара Загора.