Царица Роза 2012 представя своя модна марка
Царица Роза 2012 представя своя модна марка / netinfo

Две казанлъшки царици представят най- новата градска модна марка-"Мийвън Брадли".

Марката носи името на реално съществуващо момиче и  е дело на казанлъшката Царица Роза 2012 Нели Славова, а за рекламно лице на младежките дрехи е избрана предшественичката на Нели - Царица Роза 2011 година- Симона Петкова. Двете красавици са възпитанички на една съща гимназия в Казанлък- „Св.св. Кирил и Методий", които поемат по различни пътища: Нели записва моден дизайн, а Симона- право.

Царица Роза 2012 представя своя модна марка
netinfo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По пътя към мечтата си да  създава мода, преди две години Нели записава моден дизайн, но впоследствие се отказа от студентската скамейка и реши директно да се занимава с мода, твърдо убедена, че работата на терен учи повече.

Върху дрехите, които Царица Роза 2012 година определя като „градска ежедневна мода" е работила от началото на тази година. Тоалетите, които ще се представят официално в откриващия се магазин на казанлъшката царица, са ушити в шивашкия цех на семейството.

Самата Нели Славова е дете на изявени български спортисти от близкото минало. Майка й, Роза Пенчева е няколко пъти световен шампион по спортна гимнастика, а баща й Наньо Славов виден щангист от Карлово.

Харесвам Симона, намирам я за невероятно фотогенична жена и много добър приятел, така мотивира решението си Царица Роза 2012 именно друга казанлъшка красавица-Царица Роза 2011 Симона Петкова да представи колекцията й.

И двете казанлъшки царици са категорични, че дрехите, които ще предложат са предназначени за млади момичета и жени, които не се притесняват да експериментират с материи и цветове. Подходящи са за абитуриентки в дните преди самия бал, както и за всякакви други поводи, в които жената държи да се чувства удобно и красива.
Цветовете на които Нели Славова залага в модната си линия са неонови, кралско синьо, меланж от черно-бяло, които са и нейни любими цветове. Материите, използвани в колекцията са памук, дантела, изкуствени кожи.

Преди да покаже първата си колекция в специален магазин, който се открива идната седмица във вторник в Казанлък, Нели и Симона ще заснемат и атрактивна фотосесия.

Снимките от нея ще намерят място в сайт на новата марка. В него Нели Славова оформя и свой личен блог, в който ще дава модни съвети и други полезни четива, за начините, по които жената може да изглежда красива и как да съчетава дрехите си за различни поводи.

Харесва ми това, което правя и искам повече млади жени да се чувстват добре с това, което им предлагам, категорична е Нели.

За място на първата си модна фотосесия Нели и Симона са избрали Античния форум в Стара Загора. Там ще бъде заснета фотосесията им в понеделник от фотографката Мария Димова.

Докато двете казанлъшки царици се стягат за модната си премиера, всяка по свой си начин, трета казанлъшка хубавица също изненада с новина.

Подгласничката на Царица Роза 2011 - Боряна Назърова е избрана за лице на международната реклама на един от най- престижните хотели по българското Черноморие.