"Аз съм БСП" ще кажат на Бузлуджа над 250 социалисти от община Кюстендил
"Аз съм БСП" ще кажат на Бузлуджа над 250 социалисти от община Кюстендил / БСП
БСП се готви за националния събор  „Бузлуджа 2017”. На 29 юли социалисти и симпатизанти ще се съберат в м. „Историческа поляна”, за да честват 126 години от организираното социалистическо движение в България и провеждането на Бузлуджанския конгрес.

На среща бяха  обсъдиха транспортното обезпечаване  и програмата със събития, която стартира  на 28 юли от Стара Загора - домакин на проявите, в които се очаква да се включи председателят  на НС на БСП Корнелия Нинова. За втора поредна година ще се проведе колоездачно състезание за купа „Бузлуджа 2016“, която ще бъде връчена пред Паметника на свободата на  връх Шипка.

Съвещанието обсъди и организационни въпроси, свързани с  прегледа на структурите,  анализа на състоянието им, както и изготвяне на график за съвместните приемни на народните представители с общинските съветници по места. „По-голяма част от проблемите, поставяни от хората имат местен характер. Всяка седмица ще се срещаме с гражданите, ще се запознаваме с  проблемите на населените места и ще търсим решенията им”, обясни областният председател на социалистите Румяна Динева.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook- https://www.facebook.com/darik.starazagora/