Блондинки “нападат” Стара Загора
Блондинки “нападат” Стара Загора / netinfo

Розови пейки на любовта и розови кофи за боклук да бъдат поставени в Парк “Аязмото”. За това ще набират средства с благотворителна акция русите амбиции от Международната асоциация на блондинките. Те ще гостуват в Стара Загора от 18 до 22 Март.

“31 май вече е Международен ден на блондинките. На тази дата в латвийската столица Рига ще организираме парад и бал и ще се борим да влезем в книгата на Гинес в категория “най-много блондинки на едно място!”, разказа за Дарик радио председателят на асоциацията Олга Ускова.

 

За първи път Стара Загора е домакин на Международните дни на Блондинките. От 18 до 22 март ще се проведат благотворителни акции в подкрепа на модни дизайнери и художници в България.

Стрийт парад на блондинките ще постави началото на Международната седмица на русите амбиции. Русокосите фурии ще тръгнат от Общината на 18 март от 15 часа и в продължение на два часа ще дефилират по старозагорските улици.

 

“Най-успяла блондинка в политиката”, “Блондинка строител”, „Блондинка финансист,” “Блондинки 2 в 1”, “Блондинка турист”,  “Блондинка с припев”,  “Бла-бла-бла-блондинка”, “Мъж знаещ най-много за блондинки”, “Дизайнер – блондинка”, “Мини блонди на България”, “Мини блондин на България” са категориите, в които ще бъдат връчени наградите “Диамантена пеперуда” на бала на блондинките. Той ще се проведе в хотел “Мериан палас” на 19 март от 19 часа.

Дрес-кодът на вечерта ще бъдат облекла в розово, бяло, червено и златисто.

Организаторите от Международната асоциация на блондинките обещават концерт и шоу с „Живи пеперуди”, а вечерята ще включва любимите ястия на световно известни блондинки - Салата на Мадона, основното ястие на Памела Андърсен, десертът на Парис Хилтън.

В останалите дни до първа пролет ще се спретнат конкурсите: “Как пазаруват и се хранят  Блондинките?”, „Как се обличат и пазаруват дрехи блондинките?” .

Русите дами ще преминат и на обучения по ходене, гримиране и танци.