Без паркирани автомобили по центаралния булевард заради ремонта
Без паркирани автомобили по центаралния булевард заради ремонта / Община Стара Загора

Движението по бул. „Цар Симеон Велики", в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий" до бул. „Крайречен" в Стара Загора, се осъществява двупосочно само в северното платно.

От Община Стара Загора призовават гражданите да се съобразяват с въведените временни ограничения на движението в района и да не спират автомобилите си в северната лента на булеварда, за да може да се извършва безпроблемно двупосочното движение.

До 25 август е спряно движението поради извършваните ремонтни дейности на южното платно на централния булевард. За безпрепятственото им извършване са поставени всички необходими знаци. Всички пресечни улици са проходими и движението север-юг в района на ремонтните работи става без проблеми.

Ремонтът на северното платно на бул. „Цар Симеон Велики", в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий" до бул. „Крайречен", трябва да започне на 26 август и да приключи на 16 септември. За целта в участъка ще бъде спряно движението на всички МПС. Движението ще се осъществява двупосочно в южното платно.