кът на Берое
кът на Берое / община Стара Загора
Нова шампионска титла на футболния отбор на „Берое“ пожелаха днес учениците на XI Основно училище „Николай Лилиев“ в Стара Загора. В сградата бе открит специален фен кът за всички, които се вълнуват от съдбата на любимия отбор.
 
Решихме всички заедно да направим този кът, който ще бъде допълван постоянно, защото всички подкрепяме отбора“, сподели директорът Желязко Богданов, а седмокласникът Слънчо Костов представи най-великите моменти  от историята на зелено-белите.
 
От името на отбора спортният директор Валентин Грудев  благодари за инициативата и сподели, че това е признание за отбора и за публиката. Легендарният футболист от близкото минало Теньо Минчев пък взриви феновете с думите: „Берое“ го е имало преди нас, има го с нас, ще го има и в бъдеще“.
 
„Надяваме се да Ви радваме и тази година да имаме много успехи“, обеща един от действащите футболисти Георги Ангелов.
 

кът на Берое
община Стара Загора


„Хубаво е, че децата могат да се докоснат до всички предмети свързани с отбора и това да бъде мотивиращ фактор, за да спортуват“,  каза зам.-кметът Красимира Чахова и подари книгата „100 години „Берое“, както и специално вестникарско издание за отбора. За училищната библиотека пък донесе трите тома от поредицата „Шампионите разказват“, издание на Община Стара Загора.
 
Един от най-големите фенове на „Берое“-общинският съветник Диян Димитров ще дари фланелката на Мартин Камбуров, с която е вкарал гол №200 в кариерата си.
 
В двора на училището всички ученици имаха възможност да видят част от своите любимци и да получат специални визитни картички с подписите на отбора, извоювал Купата на България през 2013 година.

кът на Берое
община Стара Загора