БАСТА открива офис в Стара Загора
БАСТА открива офис в Стара Загора / DarikNews.bg, архив
БАСТА открива офис в Стара Загора
68395
БАСТА открива офис в Стара Загора
  • БАСТА открива офис в Стара Загора

400 души наброява областната организация на БАСТА в Старозагорско. Този петък от 18 часа на бул. „Цар Симеон Велики" № 157 ще бъде открит офисът на формацията, който е вторият след Варна. След регистрацията на партията ще се проведат събрания, на които ще се изберат регионалните ръководства, обясни в студиото на Дарик Недялко Недялков, който е член на Съвета на ветераните.

„В местната организация има и много млади хора, и хора с много опит. Не бива обаче да допуснем грешката, която направиха в ГЕРБ-да противопоставят млади на стари. Има можещи и неможещи хора.

БАСТА прави структурите си по места и от началото на януари догодина ще започнем активно да присъстваме в партийния живот на страната. Считаме, че ще влезем в следващия Парламент, независимо кога са насрочени изборите. Основната ни цел е да привлечем хората, които са апатични, които досега не са гласували."

Ако има предсрочни парламентарни избори статуквото ще се повтори. Партиите, идеологиите, корупционните схеми ще останат, а в Парламента едни лица ще се сменят с други. Хората искат нови политически субекти, но трябва да се освободят от страха, убеден е Недялков. Какво още каза той в студиото на Дарик чуйте в прикачения звуков файл.

Членовете на Съвета на ветераните на БАСТА Мирослав Найденов, Емил Димитров, Павел Димитров, Костадин Хаджигаев, Иван Петров и Едуард Арсенян, ще присъстват на откриването на партийния офис в Стара Загора.