кандидатки
кандидатки / netinfo
За първи път кметът на община Казанлък Галина Стоянова се срещна с 28-те момичета кандидатки за короната на Царица Роза  2018. „Станете приятелки, а не конкурентки!“, посъветва тя момичетата и представи екипа, който ще работи с тях по време на предстоящите празнични събития.

Рекордният брой кандидатки за юбилейната 50-та корона на най-красивата млада казанлъчанка бе позитивно оценен от организаторите, които представиха предстоящите стъпки от програмата „Пътят към короната“ и организацията за тържествения избор на Царицата на 18-ти май вечерта в Дома на културата „Арсенал“.

Царица Роза 2018 за първи път ще избере жури от миналогодишни носителки на престижната титла и техни подгласнички в най-стария конкурс за красота. По време на 115-те празници на розата най-голямата хубавица на Казанлък ще посочат нейни предшественички от 60-те години на миналия век до наши дни.

От Община Казанлък приканиха момичетата да участват в благородната конкуренция като в приятно преживяване, което ще им донесе много нови приятелства и красиви спомени за цял живот. Кметът Галина Стоянова им пожела успех и хубави емоции.