/ Снимки: Лалка Димитрова
Най-добрите от най-добрите
99599
Най-добрите от най-добрите
  • Най-добрите от най-добрите
„Работим в изключително сложни условия - имаме въздушна, морска и зелена граница. Наред с това имаме еди много ярко изразен летен сезон със сложна криминогенна обстановка, който във времето се разтегля до минимум 4 месеца. 
 

МВР Бургас
netinfo


Динамиката беше на ниво, но ситуацията бе изцяло под контрол. Обществото, може би, е видяло, че туристическият сезон в Бургаска област е по-спокоен от предишни години. За нас категорично той не беше.

Обвинител №1 за разкрития палеж срещу фоторепортер: Едно голямо браво

Но именно заради усилията, които положихме, се почувства по-спокоен. Горд съм, че работя в една от най-добрите дирекции в страната с най-добрите полицаи и  нямаме тежки неразкрити престъпления.“-

Това рапортува днес пред журналисти шефът на Областната дирекция на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов по време на церемонията в навечерието на професионалния празник на МВР. 

5 млн. лв. от общината за видеонаблюдение в Бургас

Здраве, сила и вяра в каузата за справедливост, пожела на състава полицай номер 1 на Бургас.

Калоян Калоянов
netinfo

По време на церемонията за висок професионализъм бяха наградени трима служители на МВР. Най-престижната награда- лично оръжие „Макаров“ получи старши инспектор Христо Грудов, началник група „Противодействие на отвличания, изнудвания, палежи и вривявания и разпространение на наркотици“ към Криминална полиция.

Христо Грудов
netinfo

С почетен знак на МВР Първа степен  беше удостоен комисар Емануил Павлов- началник отдел „Криминална полиция“. Почетен знак на МВР Трета степен бе връчен на шефа на „Охранителна полиция и КАТ“ комисар Неделчо Рачев.

Какво още каза директорът на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, чуйте в звуковия файл: