Временно спират водата на места в София
Временно спират водата на места в София / netinfo

Във връзка с провеждането на тестове по водопроводната мрежа е необходимо временно да бъде прекъснато водоснабдяването в Центъра, от 23.00 часа на 25 август 2010 г. до 06.00 часа на 26 август 2010 г. Зоната на спиране обхваща участъка между бул. „Патриарх Евтимий", бул. „Витоша", бул. „Александър Стамболийски", бул. „Христо Ботев". При продължителност на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска при 41 ОУ.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод е необходимо временно да бъде прекъснато водоснабдяването в кв. Илиянци - район Надежда, на 26 август 2010 г. от 09.00 до 21.00 часа. Зоната на спиране обхваща ул. „Балчо Нейков", ул. „Петуния", ул. „Кирил Благоев", ул. „Азалия", бул. „Рожен" - до Военното поделение и от жп прелеза до базар „Илиянци". При продължителност на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска в центъра на кв. „Илиянци" пред пощата.

"Софийска вода" АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.