/ iStock/Getty Images
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 19 август. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод в кв. „Овча Купел“, ул. „Монтевидео“ №3 се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Монтевидео“ от ул. „761-ва“ до ул. „Монтевидео“ №98.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. Овча Купел – ул. „Монтевидео“ ъгъла с ул. „763-та“

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи ул. „Златишки проход" в кв. „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Нишава“, ул. „Орехова гора“, ул. „Котленски проход“, ул. „Траянова врата“, бл.103 и бл. 88. След приключване на строителните работи е възможно краткотрайно повишение на мътността на водата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Стрелбище“ на кръстовището на ул. „Траянова врата“ и ул. „Златишки проход“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на адрес ж.к. „Красна поляна 1“, бл.23, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ж.к. „Красна поляна 1“, бл.23.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ж.к. Красна поляна 1 пред бл.23.