Софийска вода
Софийска вода / netinfo
На 10 септември, понеделник, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Иван Радоев“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”. Това се отнася за живеещите в района на ул. „Иван Радоев“ между ул. „Боряна“ и ул. „Народно хоро“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ъгъла на ул. „Иван Радоев“ и ул. „Народно хоро“.
 
Във връзка с ремонтни работи на пл. „Мургаш“ в село Подгумер се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа и на живеещите в района на ул. „Тополите“, ул. „Спортист“, ул. „ Котева“, ул. „Изгрев“, ул. „Зора“, ул. „Брезите“ и ул. „Крушова“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на пл. „Мургаш“.
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гьорче Петров“ в жк. „Илинден“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на ул. „Георче Петров“ от ул. „Иван Хаджиенев“ до бул. „Сливница“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул.“ Гьорче Петров“ и ул. „Цар Симеон“.
 
Връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Грамадите“ в село Доброславци се налага спиране на водоподаването и от 13:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Грамадите", ул. "Ракита", между ул. "Старото училище" и ул. "Грамадите". Ако строително-ремонтните дейности са над 12 часа, водоноска ще осигури вода на кръстовището на ул. „ Грамадите“ и ул. „Габровница“.