Удължен е ремонтът на бул. Св. Климент Охридски
Удължен е ремонтът на бул. Св. Климент Охридски / netinfo
До 14 декември е удължен ремонтът на бул. "Св. Климент Охридски" в участъка между бул. "Андрей Ляпчев" и Околовръстния път, съобщават от Столичната компания за градски транспорт (СКГТ).

Въведените временни промени в организацията на движение на автобусния транспорт в участъка ще важат до 14 декември, уточниха от компанията:

Автобусите по линия номер 68 ще се движат от бул. "Св. Климент Охридски" по бул. "А. Ляпчев", бул. "А. Малинов", Околовръстния път, по "Бистришко шосе" – двупосочно.

Автобусни линии с номера 68, 69 и 70 ще имат за начална/крайна станция началната/крайната станция на автобусни линии с номера 94, 102 и 280 в "Студентски град" и ще пътуват по ул. "Акад. Стефан Младенов", ул. "Проф. д-р Иван Странски", "Симеоновско шосе" и от ул. "Никола Крушкин-Чолака" по маршрутите си.

Автобусите по линия с номер 123 до 14 декември ще имат за начална и крайна станция тази на автобусите с номера 94, 102 и 280 и ще се движат по ул. "Акад. Стефан Младенов", ул. "Проф. д-р Иван Странски", "Симеоновско шосе", Околовръстния път към отклонението за лифта – двупосочно.