Ако бъде пречиствана, отпадната вода от домакинствата, промишлеността и селското стопанство, би могла да бъде ценен ресурс, а не скъпо разрешим проблем.
Ако бъде пречиствана, отпадната вода от домакинствата, промишлеността и селското стопанство, би могла да бъде ценен ресурс, а не скъпо разрешим проблем. / Thinkstock/Getty Images
"Топлофикация София" дава смартфон за най-харесвана шега по повод спряната топла вода в столицата. От дружеството написаха на своята фейсбук страница, че поднасят извинения на клиентите си за причиненото неудобство поради плановите ремонти.
 
В поста си, от топлото пишат, че ще се радват, ако клиентите на дружеството в социалната мрежа развихрят въображението си в коментарите под публикацията със снимка с предложения във филмова стилистика. Сред коментарите са "Крал Артур: Легенда за теча", "Бързоварът и градът", "50 нюанса некъпано", "Бенджи, Закс и Мръсният принц", "Мръсни и яростни" и "Игра на кранове".
 
А този, който събере най-много харесвания на коментара си, ще получи смартфон, обещават от "Топлофикация София". Победителят ще бъде обявен на 19 май.