/ netinfo
„Успехът на един бизнес в наши дни зависи все повече от неговото представяне, от това услугите и продуктите, които той предлага, да достигат до все повече потребители. За да се осъществят тези неща обаче, всеки бизнес се нуждае от компетентни експерти по дигитален маркетинг“, коментират от SoftUni Digital.

Нарастването на търсенето на дигитални маркетинг експерти е главната причина SoftUni Digital да стартира за трета поредна година Първата цялостна програма по дигитален маркетинг в България. След успешните две предни програми, в които завършиха над 1000 души, настоящото издание вече ще се състои от девет курса в рамките на 10 месеца, за да обхване възможно най-много аспекти от дигиталния свят – Marketing Fundamentals, Content Marketing, E-mail Marketing, Facebook Marketing, Google AdWords, SEO, Google Analytics, Digital Creative и E-commerce.

Ключовото предимство на програмата е нейният преподавателски състав, съставен от професионалисти в дигиталния маркетинг, работещи във водещи български и международни компании – Георги Малчев, Василена Вълчанова, Жюстин Томс, Бисер Вълов, Мартин Войнов, Геннадий Воробьов, Симеон Емануилов, Ангел Искрев и Димитър Савов. Освен това по време на курсовете участниците ще могат да упражняват своите знания върху реални бизнес казуси, като по този начин ще трупат практически опит успоредно с теоретичните знания. В този смисъл програмата е подходящата както за начинаещи, така и за средно напреднали професионалисти.

Програмата започва с безплатното обучение Marketing Fundamentals, като най-добре представилите се участници ще получат и безплатни стипендии. Самата програма ще бъде предшествана от девет безплатни събития, които ще обхванат всички аспекти на дигиталния маркетинг.

Цялостната програма по дигитален маркетинг е официално призната и подкрепена от Kingsland Academy, САЩ, а уменията и знанията, които участниците ще придобият, ще им бъдат достатъчни, за да придобият и сертификати от SoftUni Digital и Google.

Информация за цялата програма и кандидатстването можете да откриете на сайта на SoftUni Digital.