/ ОД на МВР-София
Иззеха 348 бутилки алкохол - над 204 литра с невалиден бандерол при акции в Софийско, съобщиха от полицията.

Най-значителното количество алкохол с нередовен бандерол е открито на територията на Сливница. Инспектиран е склад на едро, където са установени 289 бутилки високоградусов алкохол, облепени с акцизен бандерол с изтекъл срок на валидност.

ОД на МВР-София

Иззети са общо 172.6 литра различен по вид, марка и грамаж алкохол. редстои съставяне на акт и предаване на материалите към митническите власти.

След акция: Иззеха цигари и контрабандна ракия в специален тайник в механа (СНИМКИ)

На 4 април е извършена проверка на супермаркет в село Доганово. В обекта са установени изложени за продажба 30 бутилки алкохол, облепени с български бандерол с изтекъл срок на валидност, като са иззети 11.5 литра.

ОД на МВР-София

Още 20 литра нередовен алкохол са иззети при проверки на търговски обекти, извършени вчера от самоковските полицаи. В магазин за хранителни стоки в село Ярлово са установени 10 бутилки алкохол с изтекъл срок на валидност на поставения акцизен бандерол.

Идентична „находка“ полицейските служители открили и при инспекцията на магазин за хранителни стоки в село Ковачевци, откъдето са иззети 19 бутилки алкохол с невалиден бандерол.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня