Той е бил във видимо неадекватно състояние и е задържан
Мъж помете девет автомобила на паркинг в столичния квартал "Стрелбище" късно снощи. Според потърпевшите, той е бил във видимо неадекватно състояние, а в колата, с която е извършено деянието, е намерено оръжие. Инцидентът станал след 22 часа, когато е подаден и сигнал към полицията, предаде NOVA.

Мъжът е задържан. По думите на собствениците на ударените коли той отправял обиди към тях и не признавал вината си. Започнал е опис на щетите. Потърпевшите споделят, че подобни случаи не са прецедент в квартала. 

15-годишен подкара автомобила на сестра си в София и блъсна няколко паркирани коли

"В 22:30 съсед позвъни на вратата, че на паркинга има автомобил, който блъска всички коли. Със съпруга ми излязохме, защото колата на сина ми е на паркинга и се оказа, че има девет коли, които са помлени. Един пиян, видимо дрогиран и неадекватен човек", разказа Борислава Борисова, потърпевш. 

"Аз съм собственик на може би най-пострадалия автомобил, който е смазан между две от колите. Видимите щети са два счупени фара, предна броня, калник, врата", посочва Кирил, потърпевш. 

"Явно наказанията не са достатъчни и не стряскат хората, които продължават да пият. Той не знае къде е този човек, къде се намира, съответно, ако беше излязъл на булеварда никой не знае какво щеше да причини", категоричен е Борис Пасков, потърпевш. 
NOVA