Променят временно движението по някои булеварди на София
Променят временно движението по някои булеварди на София / снимка: Sofia Photo Agency, архив

От 7.00 ч. до 9.30 ч. на 25 март се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства и се закриват базарите за художествени произведения на ул. „Оборище” между ул. „Г.С. Раковски” и ул. „11-ти август”, съобщиха от Столична община.

От 7.40 ч. до 9.30 ч. на 25 март се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки ул. „Оборище” между ул. „Г. С. Раковски” и ул. „11-ти август”.

Промяната в организацията на движение се налага във връзка с мероприятие на Министерството на отбраната.

От 8.00 часа на 25 март до 24.00 ч. на 27 март се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Средна гора” между ул. „Цар Симеон” и ул. „Пиротска”. СДВР ще осигури постове за контрол и регулиране на движението.

„Център за градска мобилност” ще закрие местата за почасово паркиране „зелена зона” по ул. „Средна гора” между ул. „Цар Симеон” и ул. „Пиротска” за горепосоченото време.

От 7.00 ч. на 25 март до 24.00 ч. на 12 април се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по ул. „Луй Айер”. СДВР ще осигури постове за контрол и регулиране на движението. „Център за градска мобилност” от 4.30 ч. на 25 март до 4.30 ч. на 13 април ще закрие маршрута на автобусна линия №65.