Променят движението заради мача ЦСКА-Черноморец
Променят движението заради мача ЦСКА-Черноморец / снимка: Sofia Photo Agency, архив

Във връзка с футболната среща между отборите на ЦСКА и „Черноморец" се въвеждат промени в движението.

От 8.00 ч. до приключване на футболната среща се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. „Гурко" между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. „Васил Левски", на моста пред националния стадион „Васил Левски", по алеите около националния стадион „Васил Левски", по ул. „Митрополит Кирил Видински" между бул. „Драган Цанков" и ул. „Йосиф Петров".

От 16.00 ч. на 8 август до приключването на мача при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция" при СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки с изключение на колите на градския транспорт по ул. „Гурко" между бул. „Васил Левски" и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви", бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" между бул. „Черни връх" и пл. „Орлов мост", бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" между бул. „Мадрид" и пл. „Орлов мост", бул. „Драган Цанков" между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. „П. К Яворов" в посока център.

От 18.00 ч. до приключване на футболната среща се променя частично маршрута на автобусна линия 75 като се скъсява маршрута до Военна академия.