Ограничения в движението заради ЦСКА - Порто
Ограничения в движението заради ЦСКА - Порто / Sofia Photo Agency, архив

Във връзка с провеждането на футболна среща между отборите на ЦСКА и Порто днес от 8 часа до приключване на мача се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства около Националния стадион "Васил Левски", съобщават от пресцентъра на Столична община.

Забраната за престой и паркиране ще важи от моста пред Национален стадион "Васил Левски"; алеите около Национален стадион "Васил Левски"; ул."Ген. Гурко" между бул."Евлоги и Христо Георгиеви" и бул."Васил Левски".

От 18 часа на 30 септември до приключване на мача при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по: ул. "Ген. Гурко" - между бул."Васил Левски" и бул."Евлоги и Христо Георгиеви"; бул."Евлоги и Христо Георгиеви" - между бул."Черни връх" и пл."Орлов мост"; бул."Евлоги и Христо Георгиеви" - между бул."Мадрид" и пл."Орлов мост"; бул."Драган Цанков" между бул."Евлоги и Христо Георгиеви" и бул."П.К.Яворов" в посока център.