Ограничават движението в центъра на столицата заради мача ЦСКА - Берое
Ограничават движението в центъра на столицата заради мача ЦСКА - Берое / БГНЕС, архив

Засилени мерки за сигурност предприема столичната полиция заради мача между ЦСКА и Берое в сряда - 20 април.

След 16.00 ч. в сряда заради митинг-протест на привърженици на ЦСКА за движение ще бъдат затворени бул. "Цариградско шосе" в участъка от Орлов мост до алея "Яворов", бул. "Цар Освободител" в частта от Орлов мост до Софийския университет "Св. Климент Охридски", ул. "Цар Иван Асен II" от Орлов мост до ул. "Авицена", ул. "Виктор Юго", ул. "Загоре", ул. "Николай В. Гогол" от бул. Цариградско шосе" до ул. "Янтра", ул. "Авицена", ул. "Тича", ул. "Леонардо Да Винчи", ул. "Янтра" в участъка от ул. "Николай В. Гогол" до ул. "Виктор Юго".

Преди футболната среща-реванш временно ще бъде затворено движението по бул. "Драган Цанков". Около 17.00 ч. феновете на червения отбор ще проведат митинг в района на Орлов мост.

В 17.30 ч. входовете на стадиона ще бъдат отворени от съображения за сигурност и след 19.30 ч. ще бъдат затворени и посетители няма да се допускат.

Началото на футболния двубой е в 20.00 ч.

При затворените участъци ще бъдат изградени пропускателни пунктове за проверка на желаещите да преминат през заграденото пространство. Ще бъдат създадени условия да се избегнат неудобства за живеещите в квартала, уверяват от МВР.