/ ThinkStock/Getty Images
Нагъл крадец задигна количката на 2-годишни близнаци
99841
Нагъл крадец задигна количката на 2-годишни близнаци
  • Нагъл крадец задигна количката на 2-годишни близнаци
Родители на близнаци се оплакаха във Facebook от нагла кражба на бебешката им количка. Те разпространиха кадри от охранителни камери в района, от които се вижда как млад мъж краде количката от входа на блок в центъра на София.
 
 

 

Публикувахте от Деян Дянков в Петък, 30 ноември 2018 г.

Пред Дарик бащата на близнаците заяви, че освен финансова загуба, кражбата блокира семейството в жилището им, тъй като при тези минусови температури, две малки бебета могат да бъдат изведени навън единствено в количката им, която била оборудвана и със специални термо одеала.
 
 

 

Публикувахте от Деян Дянков в Петък, 30 ноември 2018 г.

Кражбата е извършена минути след полунощ на 29 ноември от жилищна сграда в близост до Съдебната палата.

Наглост: Откраднаха колелото на момиче с детска церебрална парализа

Количката е била оставена пред входната врата, която се заключва, но в същата нощ, поради технически проблем, вратата е била единствено затворена, обясни пред Дарик Деян Дянков.
 
"Веднага подадох жалба и след това започнах свое собствено разследване, което ме доведе до охранителните камери на търговски обект наблизо. На тези камери ясно видях кога лицето е влязло. Вожда се от къде идва, как влиза и как излиза от входа с количката и продължава в посока Съдебната палата. Предадох кадрите на полицията", обясни потърпевшият.
 
 

 

Публикувахте от Деян Дянков в Петък, 30 ноември 2018 г.

Бащата на близнаците допълни, че все още никой не е сигнализирал да познава мъжа, заснет от охранителните камери. Родителите обаче са се заели да следят сайтовете за онлайн търговия, в които често се предлагат и откраднати вещи, с надеждата да разпознаят количката на децата си.

"Изключително неприятен случай. Само човек, който има деца, знае е какво е да му бъде открадната детската количка. А родителите с близнаци най-добре знаят за какво става въпрос, това е много сериозен удар. И финансов, и битов удар. Докато аз организирам да си намеря някакъв превоз на децата, те са буквално блокирани", сподели още бащата.