/ Иван Ерменков
Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова показаха модерен и актуален прочит на ситуацията, в която сме всички от две години
Музика, танци, блясък и неподражаемото чувство за хумор на Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова превърнаха „Извънредно специално“ в истински спектакъл на сцената в зала 1 на НДК в събота вечерта.

Над 2000 души гледаха събитието, което излезе извън рамките на определението за представление.

Трите актриси показаха на публиката един модерен и актуален прочит на ситуацията, в която сме всички от две години, обединявайки истинските истории от станалите знакови за тях стендъп комедии „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“. Истории, които ни докарват до истеричен смях или пък ни разплакват и ни карат да се замислим. Истории, в които и ние сме участвали и които преобръщат ъгъла, през който гледаме на себе си.

Зрителите успяха да надникнат и зад завесата на предстоящото ново представление на Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова, чиято премиера предстои през 2022 г.

Всичко това беше в синхрон с музиката, изпълнявана от Vera Russo, която е певица, DJ и едно от най-актуалните имена в клубния живот в момента.

Така, с истински бар, шампанско, диско топки, диджейски пулт и съчетание, за което могат да завидят професионалните гимнастички, трите актриси сложиха черешката на тортата за годината след изключително успешните летни турнета на „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“. А през новата предстоят още изненади от тях.