„Младост” ІА остава без вода на 14 януари
„Младост” ІА остава без вода на 14 януари / netinfo

Във връзка с присъединяване на новоизграден водопровод към съществуващ на 14 януари 2009 г. от 9.00 до 21.00 часа се налага временно прекъсване на водоподаването в жк „Младост” ІА.

При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес жк „Младост” ІА, при блок 9 и блок 534.

„Софийска вода” АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.

Ден по-рано – на 13 януари „Софийска вода” ще изтегли имената на късметлиите от Новогодишната томбола на компанията. Голямата награда в томболата за коректните клиенти на дружеството е 40-инчов LCD телевизор. Още три по-малки LCD телевизора, три преносими компютъра и десет дигитални фотоапарата са подаръците, които ще бъдат спечелени от клиенти, платили своите сметки до края на миналата година.

Всеки клиент на „Софийска вода”, който няма просрочени задължения към 31 декември 2008 г. може да е сред щастливците. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в присъствието на нотариус. Те ще бъдат обявени на интернет страницата на дружеството: www.sofiyskavoda.bg. Клиентите могат да научат кои са спечелилите в Центровете за услуги на „Софийска вода” и от Телефонния център на номер: 812 21 21.