/ Dariknews.bg, Архив
На 27 юни 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Ситняково“ жк. „Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Ситняково“  от  ул.  „Каймакчалан“ до  ул. „Гео Милев“
ул. „Загоричене“, ул. „Голаш“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ситняково“ ъгъла с ул.“Загоричене“.

На 27 юни 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Трайчо Костов“ с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Трети март“, ул. „Ботунски път“, ул. „Шабаница“, ул. „Воденицата“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 27 юни 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Бонев“ гр. Бухово, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Андрей Стоичков“ от №1 до №11 и бл. 18

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред пощата.