Части от София без вода в четвъртък
Части от София без вода в четвъртък / netinfo

На 24 януари, четвъртък, във връзка с подмяна на пет спирателни крана на ул. "Парчевич" и бул. "Витоша", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи по бул. "Витоша" от ул. "Неофит Рилски" до ул. "Солунска", по ул. "Парчевич" от бул. "Христо Ботев" до ул. "Ангел Кънчев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Витоша" ъгъла с ул. "Парчевич".

На 24 януари, четвъртък, във връзка с подмяна на спирателен кран в резервоар Бухово и реконструкция на уличен водопровод в помпена станция Яна се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в село Яна, град Бухово. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред кметствата на с. Яна и гр. Бухово.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.