ПМГ Добри Чинтулов
ПМГ Добри Чинтулов / община Сливен
Ученици от 12 клас на ППМГ „ Добри Чинтулов“  Сливен се срещнаха днес със заместник-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова. Тя разказа подробности за ресора, в който работи и обясни, че в него са включени образование, социални дейности, култура, вероизповедания, спорт. Повод за срещата беше учениците да се запознаят с работата на институцията.

„Понякога е нужно да се реагира много бързо, защото човекът в нужда няма време да чака“, коментира пред дванайсетокласниците Пепа Чиликова и допълни, че е много трудно да се отговори на очакванията на всички.

Зрелостници от Езиковата гимназия посетиха Община Сливен

От своя страна ,учениците задаваха въпроси за работата на общинската администрация. Те споделиха в кое висше учебно заведение ще кандидатстват. Някои от гостите казаха, че искат да се върнат да живеят и работят в Сливен след като завършат университет.

Пепа Чиликова призова учениците да останат с хубаво чувство за училището си. Самата тя също е възпитаник на природо-математическата гимназия в Сливен. „По мое време беше много хубаво, надявам се и сега да е така“, заяви заместник-кметът и допълни, че учениците на гимназията трябва да се гордеят, че са завършили там.