Никлоай Грозев
Никлоай Грозев / община Нова Загора
Общоселска среща с жителите на село Любенова махала  с кмета на община Нова Загора Николай Грозев се проведе днес. Тя е част от обиколката на градоначалника по малките населени места, инициирана от него за да се подобри комуникацията с населението на селата.

Кметът заедно със заместник кмета Светла Стоянова и кмета  на селото Иван Иванов,  запозна местните хора с планираните за 2017 години дейности за града и селата. Специално внимание бе отделено на ремонтните работи, които ще бъдат извършени в Любенова.

В последвалата дискусия общинското ръководство се запозна с основните проблеми, които вълнуват хората в село Любенова махала. Те се оказаха  сходни с тези в другите населени места и касаят уличната мрежа, осветлението,  обществения ред и безработицата.

Седем села успя да посети в рамките на няколко дни кметът на Община Нова Загора Николай Грозев. Жителите на Полско пъдарево, Коньово, Съдиево, Стоил войвода, Сокол, Кортен и Любенова махала споделиха болките, проблемите и очакванията си и получиха своите отговори.

Предстоят срещи и в други населени места от общината.