Заседава Общински съвет Тунджа
Заседава Общински съвет Тунджа / Община Тунджа, Архив

19 точки са включени в дневния ред на заседанието днес на Общински съвет Тунджа. Общинските съветници ще рзгледат бюджет 2015 на общината.

Сред останалите точки са предоставяне на  финансови средства на Сдружение „Местна инициативна група – Тунджа” за изпълнение на проекти по мярка 421 „Вътрешнотериториално и  трансгранично сътрудничество” от Програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013 , допълнение на Годишната програма за управление  и разпореждане с имотите общинска собственост за 2015 г.

Ще бъде разгледан Годишния мониторингов доклад за реализацията на Плана за действие на Община „Тунджа” в изпълнение на Областната стратегия за интегриране на ромите в област Ямбол за 2014 г, отчета на Програмата за развитие на туризма в община „Тунджа” за периода 2012-2014 г.

Общинските съветници ще разгледат и програмата за развитие на туризма в община „Тунджа” за 2015 г. и ще  изберат временна комисия за изготвяне на Етичен кодекс за поведение и политически морал на представителите на изборна длъжност в местната власт на територията на община „Тунджа”, както и промяна в транспортната схема на автобусна линия Ямбол – Кабиле – Дражево – Хаджидимитрово.