Водният цикъл приключи, остава само асфалтирането на завършените участъци
Водният цикъл приключи, остава само асфалтирането на завършените участъци / Община Сливен

Управляващият орган на ОП „Околна среда“ е удовлетворен от изпълнението на водния цикъл в Сливен. Негови представители извършиха оглед на изпълнението по подмяната на ВиК мрежата. За три дни те са проверили шахти, сградни отклонения и отливни канали.

„Представителите на оперативната програма са удовлетворени от качеството на работа и напредъка на проекта“, посочи заместник-кметът Румен Стоилов. Проектът ще бъде завършен в срок, а средствата ще бъдат усвоени изцяло.  Всички строително-монтажни работи са приключили и остава само асфалтирането на завършените участъци.

Тази седмица в центъра ще се асфалтира един участък по ул. „Стефан Егаров” от ул. „Шипка” до ул. „Стефан Пейчев”.

Основните усилия по асфалтирането ще бъдат концентрирани в кв. „Комлука” като за полагане на асфалт са предвидени улиците „Сан Стефано”, в участъка от ул. „Рила” до ул. „Булаир”, заедно с прилежащите тупици. Ул. „Оборище” от ул. „Чаталджа” до ул. „Булаир”, отново с прилежащите тупици и ул. „Чаталджа” от ул. „Оборище” до ул. „19-ти февруари”. В квартала ще се асфалтират още ул. „Плевен” и ул. „Шейново”, в участъка от ул. „Сан Стефано” на запад до края на улицата.

В кв. „Клуцохор” тази седмица няма предвидени асфалтови работи. Там остават няколко малки участъка, които през следващата седмица ще бъдат завършени.