Търсят работници за Германия
Търсят работници за Германия / Thinkstock/Getty Images

Агенцията по заетостта набира 60 сътрудници за работа в ресторантите на верига за бързо хранене в различни части на Германия (Мюнхен, Берлин, Хамбург, Франкфурт).
Кандидатите трябва да имат добри познания по немски език. Образованието в сферата на гастрономията е предимство, но не е задължително условие.

Офертата включва заетост за 6-12 месеца с изпитателен срок от 3 месеца и възможност за продължаване на договора; настаняване в общежитие, осигурявано от работодателя срещу заплащане от кандидата; храна един път дневно по време на работа.

Работата е на смени в различни сфери – кухня, каса, лоби, склад, почистване, 39 часа седмично. Заплащането е 8.51 евро на час плюс допълнително заплащане за работа през почивните дни и нощните смени.

Търсят се и сътрудници в ресторантския мениджмънт, но от тях се изисква отлично владеене на немски език.

Кандидатства се чрез изпращане по електронна поща на следните документи: автобиография в EUROPASS формат (задължително), мотивационно писмо, документи за образование по специалността, препоръка (при наличие) – всички преведени на немски език. Изпращат се на следните е-мейл адреси:  B.Tashenov@az.government.bg.,  Варна: A.Ninova@az.government.bg