Трима са пребили жена
Трима са пребили жена / DarikNews.bg, архив

Стара семейна вражда е вероятната причина за тежкия побой, който бе нанесен на 41-годишна жена от Сливен. По неофициална информация, двама от участвалите в разправата са семейство – жената на 37, мъжът на 38 години и двата от Сливен, като в побоя е участвал и още един мъж на 33 години. И тримата са разкрити и са в ареста.

Според информация от полицията, около 5 часа сутринта на 25 февруари  в дежурната част на Областната дирекция на МВР в Сливен е получен сигнал, че са забелязани няколко души да бият жена на ул.”Стефан Егаров” в кв. Комлука”  в Сливен. На място е изпратен полицейски екип, които открил жена в безпомощно състояние, с множество травми по главата и тялото. Пострадалата е откарана в областната болница в тежко състояние и с опасност за живота. От МБАЛ "Д-р Ив. Селимински" съобщиха, че жената е с тежка черепно-мозъчна травма и счупени крайници.

За случая е уведомена Окръжна прокуратура - Сливен и е образувано досъдебно производство.

Няколко часа по-късно полицейските служители задържали извършителите. Двамата мъже са осъждани за лихварство, като по-младият има присъди за кражби и използване на фалшиви документи. По неофициална информация побоят не е заради неуредени сметки, а заради семейна вражда. Всички участници в инцидента са от ромски произход. На задържаните са наложени мерки за  неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа.